Kedvezmény
A DocKid Prémium Várandóssegítő Videósorozatának megalkotóitól

2023 ősz: Személyre Szabott Edzés- és Étrend Bevásárlólistával

Töltsd ki most az űrlapot, és legyen egy saját virtuális személyi edződ és dietetikusod!

Készülj fel tudatosan az egészséges és boldog várandósságra!

A kérdőív kitöltése 3 percet vesz igénybe.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Az Adatvédelmi Szabályzatot

Mi az őszi ajánlatunk része?

Készülj fel a várandósságra az általunk összeállított, egyedi edzésterveddel, amely kifejezetten a várandós kismama testi és lelki egészségét figyelembe véve készül. A személyre szabott edzésterv segítségével biztonságosan erősítheted izmaidat, javíthatod állóképességedet és felkészülhetsz a szülésre, miközben babád is egészségesen fejlődik.

Várandósság alatt fontos a kiegyensúlyozott, egészséges és tápláló étrend, hiszen már nem csak számodra, hanem babád számára is megfelelő tápanyagokra van szükség. Szakértőink személyre szabott étrendet állítanak össze, amely figyelembe veszi életmódod, étkezési preferenciáid és egyéb speciális igényeid. Az étrend segítségével energikus maradhatsz a mindennapokban, valamint hozzájárulhatsz babád egészséges fejlődéséhez és elkerülhetsz számos terhességnél felmerülő problémát.

Spórolj időt és energiát a heti bevásárlás során a személyre szabott bevásárlólistánkkal, amely tökéletesen illeszkedik a számodra megírt egészséges étrendhez. A lista összeállításakor amikor csak lehetséges, figyelembe vesszük az étkezési igényeidet és preferenciáid, valamint a szezonális és helyi termékeket. Így csak annyi a dolgod, hogy a listát követve beszerezd a finom és tápláló ételekhez szükséges alapanyagokat.

Rólunk mondtátok

Nagy Sarolta
Nagy Sarolta@nsarolta87
Tovább olvasom
Nőgyógyászhoz menni a legkényesebb dolgaim közé tartozik, szeretem, hogy videókból otthonról megtudok szinte bármilyen kérdésemre választ! köszönöm szépen!!
Fruzsi B.
Fruzsi B.@fruzsiib
Tovább olvasom
Koszonjuk szépen a hasznos információkat! 🥰
Lévai Mária
Lévai Mária
Tovább olvasom
Öröm látni a videókban a Doktor Urat! A csodás kislányom egészségét a körültekintésének, tudásának köszönhetem!
Szabadi Katalin
Szabadi Katalin@kety0516
Tovább olvasom
Legjobb orvos Géczi dr. 🤗 volt szerencsém hozzà 🙂gratulàlok!
P Szofia
P Szofia@szofika001
Tovább olvasom
imadom a videokat! Géczi Drnál szültem🥰
Előző
Következő

Legnépszerűbb csomagajánlataink most akár 50% kedvezménnyel megvásárolhatóak!

Dr. Géczi András Mihály Szülész-Nőgyógyász szakorvos jelölt Semmelweis egyetem
Dr. Géczi András Mihály, díjnyertes szülész-nőgyógyász szakorvos és a Semmelweis Egyetem tanársegéde

 

Dr. Géczi András Mihály  a DocKid társalapítója

“A felelősségteljes gondolkodás jegyében a természettel, a női életműködésekkel, lelki folyamatokkal teljes harmóniában lévő szemléletet kívánom ötvözni a legkorszerűbb orvoslással. E hitvallás mentén alapítottuk meg a várandóssegítő DocKid-ot.”  

Miért ajánlom a DocKid videó sorozatot pacienseimnek?

Átfogó, hiteles tudást ad a várandósággal, szüléssel és postpartum gondoskodással kapcsolatban, mely minden leendő anya számára hasznos.

Mintha egyszerre 17 szakorvos tudása állna rendelkezésedre.

Elfelejtettél megkérdezni valamit szakorvosodtól? “Soronkívül”, bárhol és bármikor választ kaphatsz videóinkból a tapasztalataink szerint leggyakoribb és legfontosabb várandósság során felmerülő kérdésre.

Pénzvisszafizetési garancia.

Magabiztosak vagyunk abban, hogy az akár életmentő tudás videóinkból minden új anya és apa számára stressz és szorongás mentessé teheti

Összefoglalva, amennyiben eleged van a téves, vagy csak nehezen fellelhető információ halmazból a várandósság kapcsán...

Videó sorozatunkat, személyre szabható tudástárunkat, értékes levelezőlistánkat és exkluzív leendő szülőknek létrehozott közösségi csoportunkat neked találtuk ki! Kattints, hogy kedvezménnyel vásárolj!