Kedvezmény

Rólunk

Rólunk

A DocKid egy fiatal szülész-nőgyógyász és egy profi fotós-operatőr közös ötlete alapján jött létre. Olyan vállalkozásba akartunk kezdeni, ami segítséget nyújthat az emberi élet egyik legkedvesebb szakaszában. 

Dr. Géczi András Mihály Szülész-nőgyógyászunk gyakorlatát a Zürichi Egyetemi Klinikán végezte. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen német és angol nyelven oktat, emelett pedig az egyetemi klinikán praktizál. Kutatásait a Semmelweis PhD programja keretein belül végzi. Mindemellett még arra is van energiája, hogy a DocKid arca és vezetőorvosa legyen.

Járai László fotós-operatőr a cég audiovizuális megjelenéséért, valamint az epizódok, élő adások és előadások gyártásáért felel. Magyarország vezető napi és hetilapjainál szerzett tapasztalatot, mint fotográfus. Emellett csángóföldi fotográfiai művészeti projektje az Ybl Budai Kreatív Házban került bemutatásra.

 

Célunk

Szeretnénk közös megoldást találni arra, hogy a kismamák minden esszenciális információt hivatalos forrásból, elismert szakorvosoktól és professzoroktól egy helyen, a lehető legkevesebb erőfeszítéssel kapjanak meg.

A DocKidban közreműködő orvoscsapat a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának tagjaként pontosan látják mennyit segíthet az a nyugalom és biztonságérzet amit az ad, ha tisztában van a kismama és családja, hogy mi is történik pontosan, valamint hogyan befolyásolhatják pozitív irányba saját és születendő gyermekük életét már a várandósság alatt vagy az azt megelőző időszakban.

A leendő anyukáknak az orvosi konzultációk során nincs mindig elég lehetőségük, hogy minden kérdésükre választ kapjanak.

Alapvető célunk, hogy az otthon kényelméből, online készülhessen fel a kismama és családja a közelgő csodálatos eseményre!

Tarts velünk, és nézd meg a teljes első epizódot díjmentesen!

Vásárold meg most a számodra megfelelő csomagot!

A fiók létrehozásához kérjük add meg e-mail címedet!

- Folyamatosan bővülő tartalomtár
- Rendszeres élő orvos válaszol adások
- Te kérdezel, szakértőink válaszolnak
- 17+ szakorvos és szakértő
- Telefonos Applikáció