Kedvezmény
Várandóssegítő videó sorozat szakorvosoktól

Így növelje rendelőjének bevételét befektetés nélkül

Költség és további erőforrás invesztíciója nélkül.

Mi a DocKid?

A DocKid egy úttörő a Semmelweis Egyetem orvosai és professzorai által összeállított várandósgondozási rendszer.

Komplex tájékoztatást és támogatást nyújt  a szülészeti ellátásban. 

Nem csak a leendő anyukáknak, de a szakorvosoknak, nőgyógyászati rendelőknek is sokrétűen egyszerűsíti, támogatja munkáját.

A kismamák teljes körű választ kapnak animált, közel 10 órányi sorozatunkból általános és specifikus kérdésekre is, így eredményesen csökkentve a rendelésen felmerülő, visszatérő kérdések számát.

0
Csapat
0
Kiváló Szakorvos
0
Percnyi Oktató Anyag
0
Partner Rendelő

Miért legyen a partnerünk?

Újszülött érkezik 2. rész - Dr. Balogh Sára előadása
Dr. Balogh Sára és kislánya, Flóra

Bevételnövelés.

A DocKid videó sorozatát beépítheti a várandósgondozó csomagjába, vagy értékesítse külön. Növelje a szolgáltatás értékét, a rendelő imázsát és színvonalát: ezáltal versenyelőnybe kerülhet a többi klinikával szemben. Az egyedülálló videó sorozat 8%-al megnövelte a visszatérő paciensek számát átlagosan partnereinknél. (2022-es, budapesti adat)

A minőség az első.

Kizárólag hiteles, a Semmelweis Egyetem professzorai és orvosai által ellenőrzött és jóváhagyott videókat teszünk közzé.

Előzetes ráfordítás nélkül.

Értékesítési árainkból közel 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezménnyel csökkentett díj havonta, az eladások alapján utólagosan kerül kiszámlázásra. Kész szolgáltatást ajánlunk, amely nem igényel további munkát, csak a felhasználó e-mail címét kell megadnia nekünk. 

Extra bevételi lehetőség a kollégáknak.

Akár munkatársai, beosztottjai számára is extra bevételt generálhat, támogatva őket boldogulásukban. Javítsa a munkamorált és adjon olyan fizetésemelést, ami Önnek nem kerül plusz költségébe!

Dr. Balogh Sára

“Gyakorló nőgyógyászként a legtöbb leendő anyuka akivel találkozom szeretne biztos lenni abban, hogy első várandóssága zökkenőmentesen, boldogan teljen. Nyugodt szívvel ajánlom a DocKid videó sorozatot nekik!”  

5/5

GYIK: Gyakran Ismételt Kérdések

A DocKid videó sorozata a várandós kismamák és leendő apák számára nyújtott prémium minőségű terhesgondozásra és szülészeti ellátásra vonatkozó oktatásra összpontosít. A sorozat a fogantatással, a szüléssel és a szülés utáni gondozással kapcsolatos számos akár életmentő témát tárgyal.

Jelenleg közel 10 órányi oktatóanyag érhető el.

A videók jelenleg csak streaming formájában érhetőek el. Egy biztonságos online portálon keresztül érhetők el, amelyhez bejelentkezés és jelszó szükséges.

A vásárlást és regisztrálást követően korlátlanul hozzáférhetnek a jelenleg elérhető összes videóhoz.

Igen, 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a videó sorozattal, egyszerűen lépj kapcsolatba velünk a vásárlástól számított 14 napon belül, és mi teljes visszatérítést biztosítunk.

Nem, a bejelentkezési adatok és a jelszó megosztása szigorúan tilos. Minden bejelentkezés egyedi, családon belül maximum két eszközön használható. Ha jogosulatlan hozzáférést észlelünk a fiókhoz, fenntartjuk a jogot, hogy visszatérítés nélkül megszüntessük a hozzáférésed.

Vásárold meg kedvezményesen várandóssegítő tartalmainkat!

A fiók létrehozásához kérjük add meg e-mail címedet!

- Folyamatosan bővülő tartalomtár
- Rendszeres élő orvos válaszol adások
- Stúdió minőségű videó sorozat
- 17 szakorvos és szakértő
- Exkluzív csoport tudatos szülőknek
- Telefonos applikáció