Kedvezmény

DocKid Kft. - Orvosok a Családokért - Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve: Dockid Kft

Projekt címe: KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ORVOSI OKTATÓ-TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓK GYÁRTÁSA ÉS AZ AZOKAT TARTALMAZÓ WEBES PLATFORM

Szerződött támogatás összege: 65.000.000 Ft visszatérítendő kockázati tőke

Projekt tartalmának bemutatása:

A Dockid Kft, a GINOP-8.1.3/A-16 pályázat keretében, ambiciózus projektet indított a magas minőségű orvosi oktatási és tájékoztató videók gyártására várandós és gyermeket tervező nők és családok számára, és az ezeket tartalmazó online webes és telefonos alkalmazás platform létrehozására.

A projekt célja az orvosi információk hozzáférhetővé tétele akár a gyermeket még csak tervező, vagy a már várandós családok számára, miközben modern és hatékony módszereket alkalmaz a tanulás és a tájékozódás elősegítésére. A videók az egészségügyi ismeretek széles spektrumát fedik le, beleértve a betegségek megelőzését, a tünetek felismerését, az alapvető orvosi eljárásokat és a legújabb egészségügyi technológiákat.

A projekt magában foglalja egy innovatív, felhasználóbarát webes platform létrehozását is, amely könnyen hozzáférhetővé teszi az oktató videókat mind az egészségügyi szakemberek, mind a laikusok számára. Ez a platform különféle funkciókkal lesz felszerelve, mint például a videók keresése, a különböző témák szerinti rendezése, és a felhasználói visszajelzések kezelése.

A projekt elindítása stratégiai lépés a Dockid Kft számára, amivel hozzájárul a Semmelweis Egyetemmel karöltve a digitális egészségügyi oktatás és tájékoztatás területén végzett munkájához. Ezzel a projektjével a Dockid Kft célja, hogy hozzájáruljon a társadalom egészségügyi ismereteinek fejlesztéséhez és a betegellátás javításához.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024 első negyedév

Projekt azonosítószáma: GINOP-8.1.3/A-16, Nemzeti Technológiai és Szellemi Tulajdon kockázati tőkeprogram