Kedvezmény

Videótár | Étkezés a várandósság alatt

Étkezés a várandósság alatt

Előadó:Dr. Géczi András Mihály, szülész-nőgyógyász szakorvos

Előadás témái

Étkezés a várandósság előtt

0:13

Folsav és béta karotin szerepe

1:42

Nátrium-glutamát negatív hatása

2:20

Testsúly beállítása a várandósság előtt

2:51

Energiaszükséglet a várandósság alatt

3:32

Súlygyarapodás a várandósság során

3:49

Megnövekvő fehérje igény ajánlott forrása

4:17

Az A vitamin kockázata

5:34

A csontozat fejlődésének támogatása

6:01

C vitamin pótlása

6:19

Szénhidrát szükséglet fedezése

6:28

Megfelelő zsírmennyiség és főzési módok

6:59

A vérszegénység elkerülése

7:35

Mit kerüljünk mindenképp?

7:48

A napi folyadékszükséglet

8:15

A minőségi étkezés felelősség

8:55

Előadás leírása

Az egészséges táplálkozás mindannyiunk számára, bármely élethelyzetben lényeges kérdés lehet, a természetes életvitel része. A várandósságra készülve azonban különösen fontos gondot fordítanunk rá. Videónkból kiderül, mire érdemes odafigyelni, mely ételeket javallott fogyasztani és melyeket érdemes kerülni.

Árazás Előfizetéssel
Orvos tanácsadó Dr. Géczi András Mihály, szülész-nőgyógyász szakorvos
Videó időtartama 10:15
Témák száma 16
Előfizetés

Kapcsolódó előadások