Kedvezmény

Dr. Prosszer Mária

Dr. Prosszer Mária Szülész-Nőgyógyász Szakorvos Semmelweis Egyetem

Dr. Prosszer Mária – Szülész nőgyógyász

 

Dr. Prosszer Mária az embereket helyezi figyelme középpontjába, testileg és lelkileg egyaránt. Ezzel párhuzamosan szilárd tudományos alapot teremtett, és széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett szülész-nőgyógyász orvosi gyakorlatához.

Egyetemi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végezte, 2010-ben kitüntetéssel végzett.

Orvosi gyakorlatát a Fejér Megyei Szent György Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Osztályán kezdte, majd “Fulbright ösztöndíjjal” Los Angelesbe utazott egy évre a Cedars-Sinai Medical Centerben. Miután visszatért Magyarországra, a Szent László Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Osztály és a Szent István Egyesített Kórház alkalmazásában állt, majd végül a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Klinikájára került.

Fő és egyben kedvenc szakterülete a várandósgondozás és a szülészet. Munkásságának tudományos hátterét több tanulmánya is megalapozta.

Kutatást végzett Los Angelesben a koraszülésről, valamint a D-vitamin-hiány és a terhességi tünetek kapcsolatáról. PhD témája – immár Budapesten – szintén a D-vitamin és a kóros, patológiás terhesség kapcsolata volt.

Személyes hitvallása is kiemeli emberi arcát:
„A várandós gondozás során elengedhetetlen, hogy az orvos-páciens viszony alapja aktív együttműködés, kölcsönös bizalom legyen. Korábbi iskoláim szerint, a szülés és a vajúdás háborítatlanságát, természetes lefolyását támogatom. Fontosnak tartom, hogy a Leendő Édesanya, az Édesanya minden óvatosságunk ellenére úgy érezze, hogy hagyjuk saját testének és magzatának ritmusában folyni a vajúdást és a születést.”

“Foglaljorvost” weboldalon kiemelkedő 4.91-es értékeléssel büszkélkedhet.

Szívesen gyógyítja a legkülönbözőbb nőgyógyászati kórképeket, nemi úton terjedő betegségeket. Az ultrahang-diagnosztika mellett, ha a gyógyuláshoz az a legjobb megoldás, laparoszkópos, hasi és hiszteroszkópos műtéteket is elvégez.

További gondolatai a gyógyításról:
„Nőgyógyászként és nőként rendkívül fontosnak tartom a pácienssel felépített bizalmi viszonyt. Hiszek abban, hogy a betegségek kialakulásában a lélek ugyanolyan fontos, mint a kézzel fogható és vizsgálatokkal kimutatható eltérések.”

Dr. Prosszer Mária Specializációi

  • HPV szűrés
  • Terhesgondozás
  • Hormonvizsgálat
  • Nemi betegség szűrés
  • Candida gomba kimutatása, kezelése

Kíváncsi vagy, hogy miként szerepel Dr. Prosszer Mária várandós gondozó videóinkban? Vajon melyik videónk főszereplője? Kattints ide és derítsd ki!