Kedvezmény

Ismerd meg a DocKid szakorvosait: Dr Géczi András Mihály

Dr Géczi András Mihály - Dockid

Ismerd meg közelebbről a DocKid szakorvosait. Elsőként a közösségi oldalainkon, videó sorozatunkban és élő adásainkban is számos alkalommal szereplő Dr. Géczi András Mihályt mutatjuk be neked!

 

Dr. Géczi András Mihály a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte orvosi diplomáját.

Már hallgatóként is a tudományos élet aktív résztvevője volt. Munkáit a Népegészségtani Intézetben, az I. sz. Sebészeti Klinika Kísérleti Műtőjében, valamint az I. sz Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán végezte.

Kiemelkedő eredményeit TDK (Tudományos Diákköri Konferencia) első díjjal is jutalmazták.

Közben gyakorlati ismereteket, készségeket szerzett a Wittmann Plasztika sebészeti magánintézményében is Mosonmagyaróváron.

Egyetemi évei alatt kimagasló érdeklődéssel fordult a szülészet-nőgyógyászat felé. Gyakorlatát Svájcban, a méltán híres zürichi Universitätspital-ban végezte.

Dr. Géczi András Mihály Szakdolgozatának témája:

Terhesség alatt jelentkező hipertenzív kórképek klasszifikációbeli különbségeinek jelentősége az ACOG 2013 kritériumrendszere alapján.

Felsőfokú német és angol nyelvtudással rendelkezik, így ne lepődj meg ha nem csak magyarul látod szerepelni videóinkban.

A Semmelweis Egyetem budapesti Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Baross utcai részlegén dolgozik orvosként, valamint az ország ismert magánklinikáin, például a budapesti Maternity, 2B Medical, G1 intézet, Aesthetica.

A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Tanszékének PhD-hallgatója jelenleg, a Transzlációs Orvostudományi Doktori Programban vesz részt. PHD érdeklődési köre középpontjában “a női nemi szervek szépészeti koncepciója” áll. Jelenleg egy metaanalízisen dolgozik, amely “a női nemi szervek szépítésének és fiatalításának hatását vizsgálja” a betegek által jelentett eredmények alapján.

A Doktor Úr a Fiatal Nőorvosok Társaságának elnöke.

A “Foglaljorvost” weboldalon 4.92-es értékelése van. Hozzááláását, szakmaiságát és kedvességét külön kiemelik a véleményezői.

Dr. Géczi András Mihály, Dr. Varga Tamással a Semmelweis Egyetem, Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Baross utcai részlegét valamint a Dél-pesti Centrumkórház, Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztályát képviselve adtak elő az alábbi témában: “A nőgyógyászati esztétikai műtétek modern lehetőségei, szövődményei, saját-zsír átültetés szerepe az intim-plasztikában”. (Az előadás 2020-ban történt)

Dr Géczi András Mihály Szakmai hitvallása:

„A felelősségteljes gondolkodás jegyében a természettel, a női életműködésekkel, lelki folyamatokkal teljes harmóniában lévő szemléletet kívánom ötvözni a legkorszerűbb orvoslással. A várandósságra és a gyermekáldásra mindig is az élet ajándékaként, ünnepeként tekintek. A tisztelettel és legjobb tudásom szerint való segítségnyújtást tartom munkám, egyben hivatásom lényegének és céljának egyaránt.” – Dr. Géczi

Az alábbi esetekről számíthatsz tőle elsősorban tartalomra:

– rákszűrés
– nőgyógyászati vizsgálat
– visszatérő nőgyógyászati fertőző megbetegedések diagnosztizálása és kezelése
– várandósgondozás
– hormonális eredetű nőgyógyászati problémák

Dr. Géczi András Mihály Szülész-Nőgyógyász szakorvos jelölt Semmelweis egyetem

Részletesebb információkat dedikált orvos aloldalán találhatsz.